Politistii bucuresteni au anuntat ca, luna aceasta intre 19 si 22, s-au produs numai putin de 56 de accidente soldate cu 5 morti, 16 raniti grav si 51 de raniti usor. Potrivit Brigazii de Politie Rutiera, principalele cauze ale acestor accidente au
Politistii bucuresteni au anuntat ca, luna aceasta intre 19 si 22, s-au produs numai putin de 56 de accidente soldate cu 5 morti, 16 raniti grav si 51 de raniti usor. Potrivit Brigazii de Politie Rutiera, principalele cauze ale acestor accidente au fost traversarea neregulamentara, neacordarea prioritatii pietonilor si viteza excesiva. Doar marti, in doua accidente produse pe soseaua Fundeni si calea Grivitei, au fost avariate cinci masini, doua persoane au fost ranite grav si alte sase au scapat cu rani mai usoare. Politistii au anuntat ca, desi nu mai exista zapada pe sosele, soferii trebuie sa circule cu viteza redusa, in conditiile in care carosabilul este umed, mai ales acolo unde pe jos este piatra cubica. In plus, racirea vremii din aceste zile poate provoca polei. Autoritatile ii sfatuiesc pe soferi sa conduca atent in zona statiilor R.A.T.B. si a trecerilor pentru pietoni, in special seara si dimineata, cand ploua sau este ceata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.