La Penitenciarul Timisoara, detinutii sunt extrem de incantati. Mai nou, ei folosesc pentru cumparaturi cardul. Totul este posibil cu ajutorul unui cartele electronice personalizate, pe care sunt inregistrati toti banii castigati prin munca sau prim
La Penitenciarul Timisoara, detinutii sunt extrem de incantati. Mai nou, ei folosesc pentru cumparaturi cardul. Totul este posibil cu ajutorul unui cartele electronice personalizate, pe care sunt inregistrati toti banii castigati prin munca sau primiti de acasa. Sistemul ii ajuta si pe gardieni, care pot astfel sa ii supravegheaze mult mai usor, pentru ca fiecare tranzactie electronica este urmarita. Detinutii s-au declarat foarte multumiti, mai ales ca pot vorbi la telefon cu tarife mai mici decat cele din reteaua nationala, iar procedura nu este deloc dificila. Sistemul informatic folosit la Penitenciarul Timisoara este singurul din tara de acest fel.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.