Social-democratii din organizatia PSD Bucuresti merg pe måna lui Marian Vanghelie la Primaria Capitalei. Edilul de la sectorul 5 a candidat pentru fotoliul lui Adriean Videanu si in primavara lui 2005, imediat dupa ce primarul jucator Basescu
Social-democratii din organizatia PSD Bucuresti merg pe måna lui Marian Vanghelie la Primaria Capitalei. Edilul de la sectorul 5 a candidat pentru fotoliul lui Adriean Videanu si in primavara lui 2005, imediat dupa ce primarul jucator Basescu “s-a transferat” la Cotroceni. Candidatura lui Vanghelie nu e o surpriza, acesta anuntåndu-si de ceva timp dorinta de a intra in competitia pentru Capitala.

Vicepresedintele social-democratilor Rodica Nassar a declarat pentru “Gardianul” ca liderii organizatiilor PSD Bucuresti s-au intalnit marti seara pentru a centraliza primele candidaturi la primariile de sector si la Primaria Generala. ”Toti ne-am exprimat sustinerea pentru candidatura lui Vanghelie la Primaria Capitalei”, ne-a declarat Nassar, aratand ca era deja cunoscuta dorinta acestuia de a se inscrie in aceasta cursa electorala. Intrarea lui Vanghelie in competitia pentru Capitala lasa liber scaunul de edil la sectorul 5. De altfel, pesedistii de la aceasta organizatie nu au avansat nici o alta nominalizare pentru alegerile din primavara. In schimb, Dan Tudorache - “dusmanul” lui Nastas e si Iliescu - este sustinut pentru Primaria sectorului 1.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.