Barbatul, imbracat in uniforma de politist de frontiera, era impuscat in cap. Din discutiile cu membrii familiei politistului, nu au reiesit motive care sa-l fi determinat pe acesta sa se sinucida. Marti, agentul Nicolae Costache, de 34 de ani, trebu
Barbatul, imbracat in uniforma de politist de frontiera, era impuscat in cap. Din discutiile cu membrii familiei politistului, nu au reiesit motive care sa-l fi determinat pe acesta sa se sinucida. Marti, agentul Nicolae Costache, de 34 de ani, trebuia sa intre in serviciul de paza la o cazarma dezafectata din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Calarasi, dar, in jurul orei 14:00, s-a constatat ca acesta nu era la post, el "disparand" cu arma din dotare, un pistol Carpati, calibru 7,65 mm si 12 cartuse aferente pe care le ridicase anterior. Dupa ce a fost constatata disparitia politistului de frontiera, autoritatile au inceput cautarea acestuia si au constituit o grupa operativa. Politistul era incadrat pe functia de agent in cadrul Politiei de Frontiera Calarasi din aprilie 2004, data pana la care a lucrat in cadrul aceleiasi institutii, dar incadrat pe baza de contract. "Ca urmare a evenimentului inregistrat la Sectorul Politiei de Frontiera Calarasi, conducerea Politiei de Frontiera a dispus constituirea unei comisii, formata din specialisti ai Serviciului de Control si ai Directiei Management Resurse Umane, care va efectua o ancheta interna, in vederea stabilirii modului si imprejurarilor producerii incidentului", se arata intr-un comunicat. Cercetarile in acest caz sunt coordonate de procurori. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.