Fosta vedeta "Playboy", Silvia Stanciulescu, celebra pentru numarul de striptease executat in vestiarul hocheistilor de la Steaua dupa ce acestia castigasera campionatul in 2005, s-a lansat in afaceri. Ea organizeaza petreceri fierbinti cu dansatoar
Fosta vedeta "Playboy", Silvia Stanciulescu, celebra pentru numarul de striptease executat in vestiarul hocheistilor de la Steaua dupa ce acestia castigasera campionatul in 2005, s-a lansat in afaceri. Ea organizeaza petreceri fierbinti cu dansatoare topless. Punctul forte al organizatoarei de evenimente sunt petrecerile de burlaci. "Cel mai solicitata sunt pentru petrecerile de burlaci si, in general, pentru party-urile private. Pot spune ca printre cei mai fideli clienti se numara fotbalistii de Divizia a doua, insa nu pot da nume pentru ca discretia este cheia acestei afaceri. Cele mai multe evenimente, mai ales cele la care participa persoane publice, sunt tinute cu usile inchise. E sanatos sa pastram aceste secrete, pentru ca multi barbati nu vor sa fie vazuti cu fetele care danseaza aproape goale in jurul lor", ne-a spus Silvia. Un program de entertainment propus de Silvia presupune un show pe scena, urmat de dansuri la mese, exact sub nasul clientilor. Fostul iepuras "Playboy" s-a retras din meseria de dansatoare, ea ocupandu-se in prezent doar de afaceri. Unul dintre motive este si faptul ca, intre timp, s-a casatorit.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.