Se pare ca singuratatea care o apara pe Oana Roman naste monstri, pentru ca fiica fostului premier Petre Roman are dorinte dintre cele mai variate si mai ciudate. Rubiconda prezentatoare de la B1 TV tanjeste dupa vremurile cand era mica si fara grij
Se pare ca singuratatea care o apara pe Oana Roman naste monstri, pentru ca fiica fostului premier Petre Roman are dorinte dintre cele mai variate si mai ciudate. Rubiconda prezentatoare de la B1 TV tanjeste dupa vremurile cand era mica si fara griji, cand credea in Mos Craciun, cand era iubita si ocrotita si mai ales - atentie! - cand se simtea “normala si inocenta”. Sa intelegem ca in prezent se simte altfel decat normala? Am sperat ca ne lamureste in urmatoarea pagina din bine-cunoscutul sau jurnal online. Dar nici vorba! “Mi-e dor sa sune cineva la usa, sa vina cineva cu flori sau doar cu un zambet pe buze, mi-e dor sa ma cert si sa ma supar. Mi-e dor sa plang de bucurie, sa ma supar de prea bine”, continua Oana seria celor o mie si una de dorinte ale sufletului sau. Poate reusim sa o ajutam cumva sau poate ca vecinii sai ar trebui sa ia masuri. Va rog din suflet, dragi vecini ai Oanei, oricare ati fi dumneavoastra, sunati la usa domnisoarei Roman si dati-i o veste! Nu conteaza daca e buna sau trista, pentru ca s-ar bucura la fel!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.