Fostul premier Adrian Nastase se apara de procurorii DNA cu ajutorul unui caine maidanez pe care l-a adoptat acum sapte ani pentru a-l salva de exterminarea ordonata de Basescu. "Ralf - destul de bolnav atunci - iata supravietuieste, luand zilnic me
Fostul premier Adrian Nastase se apara de procurorii DNA cu ajutorul unui caine maidanez pe care l-a adoptat acum sapte ani pentru a-l salva de exterminarea ordonata de Basescu. "Ralf - destul de bolnav atunci - iata supravietuieste, luand zilnic medicamente si, dupa sapte ani, arata - fiti de acord cu mine - foarte bine. Ralf, fara sa fie membru de partid, a fost cel mai mare aparator al nostru atunci cand procurorii de la DNA voiau sa intre la noi in casa, sa ne numere ferestrele. Este un caine extraordinar si il iubim, cu totii, foarte mult. Iata ca, fara sa stie, a facut si Basescu o fapta buna", scrie Nastase pe blogul sau.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.