Dragos Mostenescu si Emil Mitrache au parasit postul de televiziune Kanal D si revin pe micile ecrane intr-un serial la Prima TV, „Nimeni nu-i perfect“. Acesta reprezinta un proiect original care va fi difuzat incepånd din data de
Dragos Mostenescu si Emil Mitrache au parasit postul de televiziune Kanal D si revin pe micile ecrane intr-un serial la Prima TV, „Nimeni nu-i perfect“. Acesta reprezinta un proiect original care va fi difuzat incepånd din data de 11 februarie, de luni påna joi, de la ora 22.30.

Cei doi actori de comedie au incheiat colaborarea cu Kanal D dupa ce, in mai multe randuri, s-au plans ca programul pe care-l realizau acolo nu avea o audienta pe masura. Astfel, Mostenescu, recent devenit tata pentru a doua oara, este si producator, dar si unul dintre cei sase scenaristi ai sitcomului „Nimeni nu-i perfect“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.