Asa-zisul “scandal” intre Monica si sotia pantofarului Mihai Albu ia amploare, de vina fiind presa care nu ingroapa odata si odata securea razboiului, dar si cele doua rivale care nu inceteaza sa faca declaratii referitoare la relatia di
Asa-zisul “scandal” intre Monica si sotia pantofarului Mihai Albu ia amploare, de vina fiind presa care nu ingroapa odata si odata securea razboiului, dar si cele doua rivale care nu inceteaza sa faca declaratii referitoare la relatia dintre ele.

Mai nou, Iulia a incercat sa clarifice situatia, dar mai rau a facut atunci cand intr-o emisiune de mare audienta a spus, in direct, ca ea si Monica sunt “doua toante”, care se dau in spectacol in fata camerei de filmat. Chiar daca intentia clara era aceea de a se referi la doamna Columbeanu, Iulia a incercat in zadar sa salveze situatia si s-a pus si ea in aceeasi categorie. “Noi nu am mers niciodata la cumparaturi, asa cum s-a vazut in reality show-ul Monicai.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.