Pancu, ofertat si de Steaua, a semnat marti seara un contract cu gruparea giulesteana pe sase luni cu optiune de prelungire pe inca un an. In interviul acordat site-ului oficial al FC Rapid, Rednic a mentionat ca i-ar fi placut sa castige prima parti
Pancu, ofertat si de Steaua, a semnat marti seara un contract cu gruparea giulesteana pe sase luni cu optiune de prelungire pe inca un an. In interviul acordat site-ului oficial al FC Rapid, Rednic a mentionat ca i-ar fi placut sa castige prima partida amicala din turneul din Portugalia, disputata marti, in compania lui Rio Maior si incheiata la egalitate, scor 1-1. "Am spus inca de la plecarea in Portugalia ca nu ma intereseaza foarte mult rezultatele din acest turneu de pregatire. Este o etapa de acumulare, nu am venit aici sa invingem echipe din liga a 3-a, in Cipru vom avea adversari mai puternici cu care sa ne masuram fortele. Sigur ca mi-ar fi placut sa castigam, dar sunt multumit de felul in care s-au prezentat baietii. Una peste alta a fost un antrenament bun", a explicat antrenorul giulestean. Rednic s-a aratat insa nemultumit de jocul agresiv al adversarilor de marti seara, precizand ca Buga, Burdujan si Bozovic au suferit accidentari. "Au jucat foarte agresiv, mult mai agresiv decat te-ai astepta intr-un meci de verificare. Chiar am intervenit de cateva ori, fiindca mi-a fost teama de accidentari. I-am spus lui Lucian Marinescu (n.r. - fostul jucator al giulestenilor, actualmente impresar si cel care a organizat turneul Rapidului in Portugalia) sa le aduca aminte ca e un meci amical. Si asa, Buga, Burdujan si Bozovic au avut ceva probleme, sper ca sunt doar accidentari usoare. Ma bucur ca baietii au inteles ce le-am spus la pauza, sa se fereasca de contactele cu adversarii pentru a evita accidentarile", a adaugat Rednic. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.