Microsoft a anuntat extinderea cu inca cinci ani a programului “Partener pentru Educatie”, anuntul fiind facut in cadrul Government Leaders Forum, care se desfasoara in Berlin. Programul a fost lansat la nivel global in 2003, iar in Roman
Microsoft a anuntat extinderea cu inca cinci ani a programului “Partener pentru Educatie”, anuntul fiind facut in cadrul Government Leaders Forum, care se desfasoara in Berlin. Programul a fost lansat la nivel global in 2003, iar in Romania in februarie 2004, odata cu semnarea unui Memorandum de intelegere intre Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, pe de o parte, si Microsoft Romania, pe de alta parte. Reprezentantii companiei au declarat atunci ca investesc aproximativ un milion de dolari in diverse programe de educationale si de informatizare (inclusiv licente gratuite sau la un pret mic).
Anuntul de astazi reprezinta investitii de peste 235 milioane de dolari, suma totala din “Partener pentru Educatie” ajungand la aproximativ 500 milioane de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.