Celebra matusa, care justifica prin donatii averea lui Adrian Nastase, in varianta bacauana se numeste Gheorghe Dogaru (foto) si face acelasi lucru pentru fiul sau, consilier judetean. Acesta i-a donat feciorului nici mai mult, nici mai putin de 80.
Celebra matusa, care justifica prin donatii averea lui Adrian Nastase, in varianta bacauana se numeste Gheorghe Dogaru (foto) si face acelasi lucru pentru fiul sau, consilier judetean. Acesta i-a donat feciorului nici mai mult, nici mai putin de 80.000 de euro. Feciorul a trecut suma in declaratia de avere, dar a „uitat“ sa adauge la rubrica „Venituri din vånzari“ alte 100.000 de euro. Consilierul judetean bacauan Silvestru Dogaru pare sa traiasca din donatiile pe care i le face tatal sau. Desi este unul dintre cei mai avuti alesi, la rubrica „Venituri“ a declaratiei sale de avere este trecuta doar indemnizatia de la Consiliul judetean. Adica 24 de milioane de lei vechi. Pentru a justifica totusi din ce bani si-a pus benzina la limuzina sa, Dogaru si-a trecut o donatie de 80.000 de euro din partea tatalui sau. El a trecut cu vederea veniturile obtinute din vånzarea unor terenuri, care insa nu apar deloc in declaratia de avere, nici cea de anul trecut, nici cea din acest an.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.