Un barbat, care a fost eliberat in urma cu doi ani din inchisoarea unde a stat 15 ani pentru ca si-a ucis sotia, si-a omorat si proaspata iubita. Iordache Prisecaru, de 50 de ani, din comuna Horgesti, judetul Bacau, a fost condamnat la 15 ani pentru
Un barbat, care a fost eliberat in urma cu doi ani din inchisoarea unde a stat 15 ani pentru ca si-a ucis sotia, si-a omorat si proaspata iubita. Iordache Prisecaru, de 50 de ani, din comuna Horgesti, judetul Bacau, a fost condamnat la 15 ani pentru uciderea sotiei sale si fusese eliberat in urma cu doi ani. De curand reusise sa-si faca o noua partenera. De numai doua saptamani o iubea pe Maria Olaru, de 53 de ani. Si totusi, a sfarsit prin a o ucide si pe ea, dupa ce a lasat prin sat mai multe biletele prin care isi anunta intentia. Apoi s-a spanzurat. Cadavrul femeii a fost descoperit de vecinii care au observat "ceva ciudat" zacand in curte. Langa ea era un bilet in care el si-a scris numele: Dorel. Prisecaru a mai lasat doua bilete, unul dintre acestea fiind inmanat postasului. Medicul legist a facut necropsia celor doua cadavre. Potrivit rezultatului acesteia, femeia a murit in chinuri groaznice.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.