Ultimul caz de disparitie de pe teritoriul judetului Constanta, in care au fost mobilizate forte importante de ordine, a avut un deznodamant tragic. Mihai Bogdan Bulai, copilul de 9 ani, din localitatea Poarta Alba, disparut de acasa din ziua de 13
Ultimul caz de disparitie de pe teritoriul judetului Constanta, in care au fost mobilizate forte importante de ordine, a avut un deznodamant tragic. Mihai Bogdan Bulai, copilul de 9 ani, din localitatea Poarta Alba, disparut de acasa din ziua de 13 ianuarie, a fost gasit mort marti seara, intr-o sola de grau aflata la aproximativ 25 de km de comuna natala. Trupul copilului era chircit, de parca ar fi incercat sa se incalzeasca, iar la o prima verificare, legistii au apreciat ca decesul a survenit cu 7, 8 zile inainte de a fi gasit.

Duminica, pe 13 ianuarie, Bogdan, cel mai cuminte si mai vrednic copil din cei sase ai familiei Bulai, a plecat impreuna cu o sora mai mare la groapa de gunoi de la marginea comunei, sa caute pet-uri. Trei dintre frati sunt institutionalizati, deoarece parintii nu au avut destui bani sa-i ingrijeasca, iar acasa au ramas cei mai mici. Dupa ce au strans un sac de pet-uri, Bogdan i-a spus sorei sale sa plece, pentru ca el mai ramane sa caute prin groapa de gunoi, poate mai gaseste vreun obiect folositor pentru casa. Copila a plecat, le-a spus parintilor ca Bogdan va mai intarzia, dar acestia nu s-au ingrijorat nici macar atunci cand s-a inoptat. Abia la 24 de ore de la disparitie, mama lui Bogdan, Elisabeta Bulai, a mers la postul de politie din Poarta Alba si a anuntat disparitia baiatului. in primele doua zile, copilul a fost cautat in satele limitrofe, apoi s-a cerut ajutorul jandarmilor si al voluntarilor. Aproape 150 de oameni au periat mai multe zile un perimetru de cateva zeci de km in jurul localitatii Poarta Alba, apoi s-au adus caini de cautare si un elicopter care a survolat o zi intreaga zona, dar fara vreun rezultat. Politistii au refacut traseul copilului si au aflat ca in ziua in care a disparut, pe 13 ianuarie, seara, tarziu, a ajuns la o stana situata pe malul canalului, intre Galesu si Ovidiu. Barbatul si femeia de la stana l-au vazut rebegit de frig si i-au propus sa ramana peste noapte la ei, dar Bogdan le-a spus, plangand, ca vrea sa ajunga acasa. Ciobanii nu l-au retinut, iar copilul si-a continuat drumul. De atunci, nimeni nu l-a mai vazut in viata. Politistii cred ca oamenii de la stana sunt vinovatii moral pentru moartea copilului, deoarece ei erau in masura sa-l retina chiar cu forta, apoi, a doua zi, sa incerce sa-i gaseasca familia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.