Spatiul virtual reprezinta ultima cucerire a lui Ion Iliescu, care se arata fascinat de perspectivele blogosferei. A trecut parca de sindromul "Piata Universitatii", nu a mai plantat flori cu minerii, ci si-a expuns ideile si gandurile pe blogg. A ti
Spatiul virtual reprezinta ultima cucerire a lui Ion Iliescu, care se arata fascinat de perspectivele blogosferei. A trecut parca de sindromul "Piata Universitatii", nu a mai plantat flori cu minerii, ci si-a expuns ideile si gandurile pe blogg. A tinut piept ofensivei tinerilor, care l-au intrebat daca nu el este principalul vinovat pentru inlaturarea tinerilor si a intelectualilor de stanga din electoratul traditional al PSD. S-a declarat dezamagit de GDS, deoarece a dezertat si a trecut la adversarii de dreapta. A explicat ca nu a folosit niciodata apelativul de "mai animalule" si ca presa i-a fost ostila, interpretand in mod tendentios declaratiile sale. A vorbit tinerilor bloggeri despre o relatie a dialogului pe care a avut-o cu Ion Ratiu si Radu Campeanu si nimeni nu l-a contrazis. Iliescu a evoluat, este mesajul pe care a dorit sa-l transmita. A plictisit prin frazele lungi, a criticat sistemul de vot uninominal si a respins prin fiecare por cota unica. Internautii l-au intrerupt, insa, de fiecare data si l-au adus pe panta dialogului constructiv. I-au spus ca sunt dispusi sa-l invete sa fie un blogger mai bun, dar s-au uitat la el cu respect. I-a depasit acolo unde multi dintre ei se credeau foarte buni, prin traficul pe care il are. A strans aproximativ o suta de tineri, carora le-a spus ca blogosfera reprezinta viitorul spatiu al dialogului, care poate atrage electoratul de stanga. A spus ca nu mai vrea sa intre in campanii electorale si sa fie locomotiva pentru partid, dar nu s-a abtinut sa afirme ca in PSD predomina niste lideri creati in structurile administrative, care sa gandesc doar cum sa obtina functii. "Am multe de spus, in multe domenii", a fost mesajul de final al lui Ion Iliescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.