Transfer. La noua echipa a fostului stelist este legitimat mijlocasul Naoya Kikuchi, "fugarit" din tara natala in urma unui scandal sexual FC Carl Zeiss Jena este, de cateva zile, noua "casa" a portarului Vasili Hamutovski. Formatia, care se zbate p
Transfer. La noua echipa a fostului stelist este legitimat mijlocasul Naoya Kikuchi, "fugarit" din tara natala in urma unui scandal sexual FC Carl Zeiss Jena este, de cateva zile, noua "casa" a portarului Vasili Hamutovski. Formatia, care se zbate pe locul 17 in Liga a II-a germana, nu-si permite sa aduca jucatori pe bani. Asa ca se orienteaza pe piata de fotbalisti fara angajamente. Este si cazul fostului stelist, care a venit liber de contract, dar si al japonezului Naoya Kikuchi, inregimentat la inceputul acestui an. Mijlocasul nipon, in varsta de 23 de ani, are o poveste interesanta. In iunie anul trecut, pe cand era component al echipei Jubilo Iwata din campionatul J-League, fotbalistul a iscat un scandal sexual de proportii. A fost arestat pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva de 15 ani, fapt ce i-a adus numai necazuri intr-o societate conservatoare, precum cea nipona. In primul rand a avut de dat socoteala politiei, apoi a fost amendat drastic si dat afara de gruparea ce-l platea. Mai mult, Federatia Japoneza a decis sa-l suspende, timp de un an, din competetiile interne. Si, pentru ca fost "exilat" din tara natala, jucatorul, care, intre timp, a dat probe la Arsenal si Feyenoord, a ales echipa germana la care are sansa sa joace pentru prima data, dupa o pauza de sapte luni.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.