Frans Muller, membru in Consiliul de Administratie al Metro, va prelua functia de director general al diviziei Cash & Carry, cea mai mare din cadrul grupului german. Actualul director general al diviziei, Thomas Huebner, se retrage din functie di
Frans Muller, membru in Consiliul de Administratie al Metro, va prelua functia de director general al diviziei Cash & Carry, cea mai mare din cadrul grupului german. Actualul director general al diviziei, Thomas Huebner, se retrage din functie din motive de sanatate, se arata intr-un comunicat al grupului, citat de Reuters si preluat de Mediafax. In acelasi timp, directorul financiar al Metro, Thomas Unger, va raspunde de portofoliul imobiliar al Metro, evaluat de unii analisti pana la 12 miliarde de euro. Actionarii grupului german, condus din noiembrie de noul director general Eckhard Cordes, considera ca Metro ar trebui sa vanda partial sau integral proprietatile detinute, pentru a obtine fonduri suplimentare. Un alt membru al Consiliului, Zygmunt Mierdorf, ce detine functia de director pentru informatii al Metro, va prelua si responsabilitatile din domeniul achizitiilor si logisticii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.