Presedintele Partidului Democrat-Liberal, Emil Boc, a cerut ieri guvernului Tariceanu stabilirea in regim de urgenta a datei alegerilor locale. Potrivit legii, alegerile locale ar trebui sa aiba loc in perioada 25 mai-9 iunie, dar Boc sustine ca PNL
Presedintele Partidului Democrat-Liberal, Emil Boc, a cerut ieri guvernului Tariceanu stabilirea in regim de urgenta a datei alegerilor locale. Potrivit legii, alegerile locale ar trebui sa aiba loc in perioada 25 mai-9 iunie, dar Boc sustine ca PNL si PSD vor sa amane organizarea acestora in luna noiembrie, ceea ce ar reprezentat un mare abuz. „Solicitarea PSD, in co-productie cu PNL, de a le amana pentru noiembrie, reprezinta un abuz fara precedent in cadrul constitutional romanesc. Doar in conditiile in care ar fi vorba de cutremure, catastrofe, legea permite prelungirea mandatului primarului”, a precizat liderul PD-L in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Cluj-Napoca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.