Revista „Tabu" propune o Elena Udrea „futuristica" in vestimentatie si „retro" in declaratii.

Elena Udrea (foto) isi dezvaluie frustrarile copilariei si adolescentei intr-un interviu acordat revistei „Tabu". Udrea povesteste despre cealalta fata a sa, cea extrem de cuminte, discreta, cu fuste pina in pamint, de pe vremea cind lumea din Buzau o cunostea drept Gabita. „Duminica sau simbata, cind se iesea pe bulevardul orasului, trebuia sa stie foarte clar ca ma intorc la ora sapte sau la opt, depinde cind se intuneca, si, daca nu se intimpla asa, scandalul era cit casa. (...) Daca stau si ma uit in urma, cred ca eram o adolescenta obisnuita. Nu cred ca aveam sex-appeal. Umblam in niste rochii pina la pamint. Cred ca aveam cea mai lunga uniforma din liceu si nu puteam niciodata sa calc din acest motiv. Tot timpul se rupea pe lateral si trebuia mama sa o coasa", isi aminteste secretarul executiv PD-L.

A avut o mama autoritara care i-a fost alaturi in momente grele, dar care ar vrea sa-i ordoneze viata si la aceasta virsta: „Mama si acum are pretentia sa-mi spuna cum sa fac si ce sa fac. Mama ma suna tot timpul si de cele mai multe ori e nervoasa pentru lucrurile neadevarate care se spun despre mine. Nu o sa uit niciodata ca am sunat-o cind m-am hotarit sa-mi dau demisia de la Presedintie. Era o perioada de mare scandal referitor la mine si erau multe lucruri urite pe care le auzea si le vedea, dar nu mi-a spus niciodata nimic. Atunci a fost prima data cind a plins si a spus: «Foarte bine, lasa-i in pace. Nu ai nevoie de toate astea, n-a ajuns copilul meu sa se vorbeasca asa despre el». Ea era obisnuita cu mine cu o alta imagine, intotdeauna foarte buna in cercul de cunoscuti".

Udrea, dupa o adolescenta bine tinuta in friu si plina de retineri alimentare sau vestimentare, a intrat se pare intr-o etapa ceva mai narcisista: „N-am avut pretentia despre mine ca as fi un om modest, nici acum nu sint cu ceea ce urmeaza sa spun: chiar ma bucur de mine insami". Casatoria pare sa fi fost decisiva in acest exercitiu hedonistic, in ciuda tonelor de cerneala scrise despre relatia sa cu presedintele Traian: „Pe cit sint de cerebrala in general, pe atit sint de romantica intr-o relatie. Desi, daca stau sa ma gindesc bine, toata viata am facut ce a trebuit. E adevarat ca am facut o alegere, dar am ales sa fac ce trebuie. Intr-o relatie, nu stiu cit pun suflet si cit pun ratiune, dar cred ca pun mai mult suflet. Cred ca, in momentul in care m-am indragostit de sotul meu, am fost… o femeie in deplinatatea sensului cuvintului". (C.R.)

Interviu fatal Un dialog cu Eugen Istodor a alimentat incredibil toata zvonistica legata de relatia Basescu-Udrea. Sefa de cancelarie de pe-atunci declara nonsalant ca presedintele i-ar fi sugerat sa renunte la decolteurile prea generoase. Intrebata direct daca este iubita lui Traian Basescu, Elena Udrea a raspuns mai mult decit ambiguu: „Stiti de cind astept intrebarea asta? La intrebarea asta pot sa va raspund peste zece ani?".

Politica nu se face din iubire, spune Udrea intr-un interviu, pe www.cotidianul.ro/select