Nu ma pasioneaza fotbalul, nu ma pricep deloc la el si nici nu stiu cine e Daniel Pancu.

Am inteles insa, de la toate stirile de azi, ca i-a dat o mare teapa lui Gigi Becali, care il voia foarte tare la Steaua, lasindu-se cumparat de Rapid. Deduc ca Gigi tre' sa fie foarte, foarte nervos la ora asta. Cum adica sa refuze cineva banii lui? Cine e Pancu asta sa nu se lase cumparat? Asa ceva nu s-a mai pomenit in Romania. Pai, daca vrea, Gigi il cumpara si pe Bush si il pune sa joace la Steaua. In echipa de fotbal sau in aia de majorete. In care o sa aiba chef muschii lui de razboinic al luminii.In continuare ramin cu gura cascata de cite ori ma intilnesc cu emisiunea „Curat murdar" de la Prima TV.

Aia in care o echipa specializata curata de gunoi, de gindaci, de viermi si de sobolani morti diverse case de oameni. Acum citeva luni, cind a intrat emisiunea asta in grila, am fost convinsa ca e o facatura. Ca asa ceva nu poate sa existe in realitate si ca singura explicatie pentru felul in care arata casele alea e ca, inainte sa intre in ele aia care le curata, au trecut pe-acolo unii care le-au murdarit. Acum incep sa ma indoiesc. Cine dracu' ar accepta sa-i puna cineva sobolani morti sub pat si sa-i deserte o sacosa de gindaci in bucatarie? Si pentru ce suma ar accepta sa-si asume, in fata poporului telespectator, faptul ca locuinta sa arata ca groapa Glina?

Eu n-as accepta nici daca mi s-ar oferi la schimb o viata de huzur, pe o insula exotica. Deci mai ramine o singura explicatie: emisiunea, oamenii aia, gunoaiele, gindacii, sobolanii, toate… sint facute pe computer. Cu bani de la vreo firma de medicamente pentru vezica biliara si ficat…