" Prada". Un labrador sibian a descoperit zeci de kilograme de narcotice Cux, un labrador de cinci ani de la Centrul Chinologic Sibiu, a ajuns vedeta in bransa antidrog dupa ce, in urma cu cateva zile, a ajutat politistii sa anihileze o periculoasa
" Prada". Un labrador sibian a descoperit zeci de kilograme de narcotice Cux, un labrador de cinci ani de la Centrul Chinologic Sibiu, a ajuns vedeta in bransa antidrog dupa ce, in urma cu cateva zile, a ajutat politistii sa anihileze o periculoasa retea de traficanti din Medias. Dupa ce a dat cateva rotocoale prin camera infractorilor, ridicati chiar din pat de politisti, Cux a mirosit imediat drogurile. A depistat pe loc 72 de comprimate de ecstasy, dar si un sac cu doua kilograme de canabis. Ca sa fie in forma, Cux se antreneaza zilnic, mai ales ca la Sibiu s-a infiintat de curand o banca de mirosuri destinata patrupedelor politisti. Anul trecut, catelul a obtinut locul doi la Campionatul National de Dresaj. De cand este specializat pe detectare stupefiante, Cux a descoperit zeci de kilograme de droguri, iar cei de la centru spun ca se mai pot baza pe el inca cel putin trei ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.