Cushman & Wakefield Activ Consulting, unul dintre principalii jucatori de pe piata imobiliara din Romania, vizeaza o crestere de 80% a cifrei de afaceri pentru anul in curs. Majorarea presupune atingerea unui nivel de 8 milioane de euro, conform
Cushman & Wakefield Activ Consulting, unul dintre principalii jucatori de pe piata imobiliara din Romania, vizeaza o crestere de 80% a cifrei de afaceri pentru anul in curs. Majorarea presupune atingerea unui nivel de 8 milioane de euro, conform estimarilor oficiale. Comparativ, cifra de afaceri inregistrata de companie in 2007 s-a ridicat la 4,5 milioane euro, depasind cu 50% estimarile sfarsitului de an 2006. Razvan Gheorghe, directorul general al Cushman & Wakefield Activ Consulting, este de parere ca aceasta majorare se bazeaza si pe cresterea numarului de angajati: "Activitatea companiei a fost sustinuta de cresterea numarului de angajati, de 2,5 ori. Am inceput anul 2007 cu aproximativ 30 de profesionisti, iar la sfarsitul acestuia eram deja peste 70", a declarat acesta intr-un comunicat oficial. Oficialii evalueaza valoarea de capital a contractelor tranzactionate de companie la 200 de milioane de euro, iar valoarea proprietatilor la 1,6 miliarde de euro. Pentru 2008, compania doreste o dezvoltare si in anumite sectoare precum Rezidentialul, Evaluarile si Industrialul.
Dupa o experienta de peste 14 ani pe piata imobiliara autohtona, compania Activ Consulting a fost preluata anul trecut de compania internationala Cushman & Wakefield, in urma unei colaborari de 11 ani. Cushman & Wakefield ofera solutii integrate, prin consultanta activa, implementare si manageriat in folosul proprietarilor, locatarilor si investitorilor pe parcursul fiecarei etape a procesului imobiliar. De asemenea, compania asigura printre alte servicii de consultanta, consiliere, evaluare, planificare strategica si cercetare, analiza de portofoliu si asistenta in alegerea zonei si amplasamentului investitiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.