Groaza. De teama vecinilor violatori, batranele dorm cu furcile si topoarele in pat Zece batrane din Redea, judetul Olt, au trecut prin chinuri groaznice, in ultimele doua luni, fiind violate cu salbaticie de mai multi tineri din sat. Majoritatea vi
Groaza. De teama vecinilor violatori, batranele dorm cu furcile si topoarele in pat Zece batrane din Redea, judetul Olt, au trecut prin chinuri groaznice, in ultimele doua luni, fiind violate cu salbaticie de mai multi tineri din sat. Majoritatea victimelor sunt vaduve si traiesc singure in casa. "In miezul noptii m-a strigat cineva si mi-a spus ca imi arde casa, iar eu am iesit speriata. Atunci Cristinel m-a impins in casa. Fara rusine, si-a lepadat pantalonii si a sarit pe mine", a spus Nicolita Soreanu, o batrana violata, marti, de un vecin, Cristian Gafita, de 31 de ani. Barbatul si-a recunoscut apoi vina si a spus ca dorea sa faca amor cu oricine, pentru ca nu are iubita. "Au intrat noaptea peste mine in casa si m-au violat in fel si chip amandoi. Am ajuns sa traim, la batranete, chinuri groaznice si sa isi bata unul si altul joc de noi", a spus o alta batrana, Ana Tudor, care a fost violata saptamana trecuta. Femeia a cazut victima a doi baieti de 20 de ani. Violator in serie Un alt caz de viol a tulburat linistea localitatii, imediat dupa Revelion: Marioara Muscu, de 69 de ani, a fost violata chiar de nepotul sau de 19 ani, care era foarte beat. Alte sapte batrane s-au plans, in luna decembrie, ca au fost violate de Petrisor Dima, de 38 de ani, din aceeasi localitate. Agresiunile aveau loc noaptea, dupa ce se intrerupea curentul. Dima a ajuns, intre timp, in spatele gratiilor. Alertati de numarul mare de agresiuni sexuale, politistii din localitate spun ca vor initia o serie de actiuni pentru a preveni cresterea numarului de violuri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.