Robert-Catalin Pascu, directorul Bancpost care s-a aruncat de la etajul 8, dupa ce a furat peste 100.000 de euro din seiful bancii, va putea fi audiat de procurori abia in luna martie. Dr. Mircea Ungurean, purtatorul de cuvant al spitalului "Sf. Pan
Robert-Catalin Pascu, directorul Bancpost care s-a aruncat de la etajul 8, dupa ce a furat peste 100.000 de euro din seiful bancii, va putea fi audiat de procurori abia in luna martie. Dr. Mircea Ungurean, purtatorul de cuvant al spitalului "Sf. Pantelimon", a precizat ca tanarul nu va putea vorbi o perioada indelungata, deoarece are mandibula imobilizata si i s-a facut traheotomie, montandu-i-se un tub prin care pacientul poate respira. "El n-a fost niciodata in coma, a fost doar in stare de soc, dupa ce a suferit leziunile, urmare a impactului cu solul. A fost constient tot timpul si starea lui s-a ameliorat. Insa, la un pacient cu asemenea leziuni, pot aparea oricand complicatii. N-a fost audiat si nu va putea vorbi prea curand, cel putin nu inainte de o luna", a declarat pentru CANCAN dr. Ungurean.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.