Imparteala. Comitetul Executiv al FRF a hotarat ca 55% din bilete sa ajunga la publicul larg, restul fiind repartizate pentru delegatia oficiala, parteneri si sponsori Federatia Romana de Fotbal a anuntat numarul de bilete pe care suporterii romani
Imparteala. Comitetul Executiv al FRF a hotarat ca 55% din bilete sa ajunga la publicul larg, restul fiind repartizate pentru delegatia oficiala, parteneri si sponsori Federatia Romana de Fotbal a anuntat numarul de bilete pe care suporterii romani le au repartizate de UEFA pentru cele trei partide din grupa C de la Euro 2008. Pentru meciul cu Franta avem 6.535 de tichete, pentru cel cu Olanda 5.667, iar pentru cel cu Italia 6.504. Dupa un calcul simplu, la fanii "tricolorilor" vor ajunge 10.285 de bilete. UEFA a retinut un numar de 795 de tichete, care reprezinta un tampon de securitate, umand ca, in jurul datei de 1 martie, sa decida daca le va debloca sau nu. Toate rezervarile si vanzarile se vor efectua prin intermediul biroului de ticketing FRF, prin site-ul specializat www.biletefotbalonline.ro . Exista trei tipuri de bilete pentru meciurile din grupe: categoria I, care au fost repartizate FRF, categoria II, care costa 80 de euro, si categoria III, 45 de euro. La aceste preturi se adauga o taxa de administrare de 10 euro, 3 euro pentru tranzactia bancara si 14,28 lei taxa expeditie. Rezervarile se pot face in perioada 28 ianuarie-7 februarie, iar daca acestea depasesc numarul de bilete alocate, se va organiza o tragere la sorti pe 11 februarie, la ora 12.00, si vor putea fi ridicate efectiv in perioada 5-9 mai. Pentru fazele superioare avem alocate 22.940 de bilete, care vor fi cumparate prin sistemul voucher, preturile fiind cuprinse intre 70 si 560 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.