Prezumtivul asasin al tinerei gasite moarta in Alba Iulia, Aurel Enea, a primit, ieri, din partea magistratilor Tribunalului Alba o prelungire cu inca 30 de zile a mandatului de arestare preventiva. Imediat dupa pronuntarea acestei decizii, avocatii
Prezumtivul asasin al tinerei gasite moarta in Alba Iulia, Aurel Enea, a primit, ieri, din partea magistratilor Tribunalului Alba o prelungire cu inca 30 de zile a mandatului de arestare preventiva. Imediat dupa pronuntarea acestei decizii, avocatii suspectului au inaintat recurs la Curtea de Apel Alba Iulia. Enea, in varsta de 38 de ani, este un roman cu domiciliul in SUA, insa la data comiterii faptei, spun anchetatorii, locuia in-tr-un apartament apartinand fratelui sau, din Petrosani, localitate de unde era si tanara ucisa, transata si aruncata in raul Mures, la sfarsitul anului trecut.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.