Discretie. Anna Lesko si-a planificat sa se casatoreasca in strainatate, iar la nunta isi va invita doar familia si prietenii foarte apropiati Chiar daca nu se simte pregatita sa faca pasul spre casatorie, ca orice femeie, si Anna Lesko viseaza la z
Discretie. Anna Lesko si-a planificat sa se casatoreasca in strainatate, iar la nunta isi va invita doar familia si prietenii foarte apropiati Chiar daca nu se simte pregatita sa faca pasul spre casatorie, ca orice femeie, si Anna Lesko viseaza la ziua in care va merge in fata altarului. Intr-un pictorial realizat pentru revista "Ideal Mariaj", vedeta a facut o "repetitie" a ceremoniei religioase. Ea a acceptat sa imbrace, de proba, mai multe rochii de mireasa. In interviul care insoteste pozele, Anna recunoaste ca este "un pic bulversata in privinta casatoriei". "Sunt crescuta in spirit crestin si cred ca o casatorie este menita sa dureze toata viata. Or, asta contravine ingrozitor cu exemplele pe care le vad zilnic in jur. Poate ca de aceea nici nu ma gandesc foarte serios la casatorie, un parteneriat legalizat, care-mi ingradeste un pic libertatea de decizie", marturiseste frumoasa, care a stat foarte putin la sedinta foto, imbracand rapid rochiile de mireasa, deoarece era asteptata la un concert. Cantareata a mai declarat ca momentul in care un barbat va reusi sa o convinga sa-si asume rolul de sotie este departe. Cu toate astea, vedeta si-a planificat deja detaliile nuntii, care va fi una simpla. "Cand o fi sa fie, ma voi casatori in afara tarii, nu din grandomanie, ci din dorinta de intimitate. Ca invitati, as avea familia si cei mai apropiati oameni", a declarat vedeta. Cat despre viata sentimentala, interpreta sustine ca este fericita si implinita in relatia pe care o are cu un barbat "puternic, hotarat si, totodata, sensibil".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.