Vedeta Prima TV a devenit foarte constiincioasa in ceea ce priveste banii. Nu-i mai arunca pe haine ca pana acum, sau pe genti si pantofi deoarece are alte prioritati. In acest an, Andreea Raicu vrea sa demareze lucrarile de constructie la o casa no
Vedeta Prima TV a devenit foarte constiincioasa in ceea ce priveste banii. Nu-i mai arunca pe haine ca pana acum, sau pe genti si pantofi deoarece are alte prioritati. In acest an, Andreea Raicu vrea sa demareze lucrarile de constructie la o casa noua si are nevoie de un buget considerabil. In urma cu doi ani, prezentatoarea a primit drept mostenire un imobil vechi in sectorul 1 al Capitalei pe care a vrut sa-l darame si sa faca loc unei cladiri mai moderne. Numai ca, in tot acest timp, gazda emisiunii "Megastar" a trebuit sa se lupte cu indarjirea vecinilor, care nu au fost de acord cu planurile Andreei. Anul trecut, chiar de ziua ei, vedeta a primit multasteptata autorizatie de constructie de la Primaria Sectorului 1. "Sunt mai cumpatata cu banii. Si Tudor ma atentioneaza sa nu-mi mai cumpar haine deoarece am o casa de construit. Acum masor obiectele vestimentare in usi, geamuri si parchet", a povestit Andreea la Antena 2. Prezentatoarea a mai marturisit ca, desi locuieste impreuna cu Tudor, nu s-a mutat definitiv la el deoarece amandoi au prea multe haine, asa ca foloseste si apartamentul ei inchiriat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.