Senzational. Clujeanca "Kevin" este autoarea unui roman al carui scenariu seamana, pana la un punct, cu escapada traita impreuna cu iubita sa, Karen Colegii tinerei clujence, care a fugit cu prietena sa din Dubai, Karen, pe litoral, in urma cu o sap
Senzational. Clujeanca "Kevin" este autoarea unui roman al carui scenariu seamana, pana la un punct, cu escapada traita impreuna cu iubita sa, Karen Colegii tinerei clujence, care a fugit cu prietena sa din Dubai, Karen, pe litoral, in urma cu o saptamana, au descoperit cu surprindere ca aceasta a mai trait o aventura, sub acelasi pseudonim, si in cartea sa. Anda Drajan si-a tiparit prima productie literara, in urma cu peste trei ani, cand a primit si buletinul de identitate, la varsta de numai 14 ani. "Poarta spre o lume paralela" i-a surprins la vremea respectiva pe conducatorii Editurii Clusium, care au vazut atunci multa fantezie in povestea ei, pusa doar pe seama precocitatii, a internetului si a desenelor animate vazute la televizor. Anda povesteste o aventura pe litoral, unde evadeaza din apartamentul parintilor, cu doi gemeni straini, intalniti pe plaja. Anda este baiat, adora fotbalul, iar unul dintre gemeni are chiar numele Kevin, pseudonimul cu care a navigat pe internet, cand a cunoscut-o pe prietena din Dubai, Karen Willemsee. Clujeanca a facut valuri in presa saptamana trecuta, cand a fugit la mare cu iubita ei, Karen, o tanara de origine americana stabilita la Dubai. Cele doua s-au indragostit nebuneste prin intermediul internetului. In cele din urma, Karen a fost convinsa de mama ei sa se intoarca acasa, dar nu este clar daca relatia dintre cele doua fete s-a sfarsit. Rina Willemsee a povestit, pentru CANCAN, ca fiica sa a fost extrem de ravasita de poveste si ca a incercat sa-si convinga parintii sa-i plateasca Andei o operatie de schimbare de sex. Anda, care este talentata si la desen, a revenit la ore dornica sa recupereze lectiile pierdute.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.