O femeie in varsta de 39 de ani, din municipiul Radauti, judetul Suceava, si-a castigat numele de „Elodia de Radauti”, dupa ce a disparut subit inca din luna noiembrie a anului trecut. Nu a disparut cu mana goala, ci cu nu mai putin de 1
O femeie in varsta de 39 de ani, din municipiul Radauti, judetul Suceava, si-a castigat numele de „Elodia de Radauti”, dupa ce a disparut subit inca din luna noiembrie a anului trecut. Nu a disparut cu mana goala, ci cu nu mai putin de 100.000 de euro, bani imprumutati de la rude, prieteni dar si furati de la locul de munca.

Pana sa dispara, Oltita Scipor lucra la o casa de schimb valutar din municipiul Radauti. La inceputul lui noiembrie nu a mai ajuns la serviciu. La scurt timp, administratorul casei de schimb valutar, observand disparitia a 21.000 de lei din casierie, a inaintat plangere la politie. Dupa ce stirea a ajuns la urechile localnicilor, la politie s-au adunat si alte plangeri. O ruda, o vecina, un medic din Radauti, plus alti cunoscuti, au reclamat ca femeia are sa le dea diferite sume de bani.

Si-a inselat nasii si iubitul
Cel mai pagubit din toata povestea a iesit un doctor stomatolog din localitate. Samoila Luchian a reclamat ca Oltita Schipor l-a lasat fara 30.000 de euro. Omul avea mare incredere in femeie, altfel nu se poate explic a cum, desi i-a dat banii inca din ianuarie 2007, nu a depus nici o plangere la politie pana la finele lunii noiembrie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.