Indiciu. Barbatul asupra caruia a fost descoperit mobilul a declarat ca l-a cumparat de la un compatriot plecat la munca in Italia Telefonul mobil al Giovannei Reggiani, italianca decedata la sfarsitul lunii noiembrie dupa ce a fost atacata de Romul
Indiciu. Barbatul asupra caruia a fost descoperit mobilul a declarat ca l-a cumparat de la un compatriot plecat la munca in Italia Telefonul mobil al Giovannei Reggiani, italianca decedata la sfarsitul lunii noiembrie dupa ce a fost atacata de Romulus Mailat, in apropiere de statia de metrou Tor di Quinto din Roma, a fost gasit de procurorii romani in judetul Sibiu. Aparatul a fost descoperit, in localitatea Arpasu de Jos, asupra unui barbat a carui identitate nu a fost inca dezvaluita si care abia se intorsese de la munca din Italia. Sibianul le-a declarat procurorilor ca nu a avut nimic de-a face cu moartea Giovannei Reggiani si ca ar fi cumparat aparatul telefonic, un Nokia 3310, la cateva zile de la talharie, de la un alt roman aflat la munca in Peninsula. Acesta va fi identificat si audiat in cursul zilelor urmatoare. De asemenea, surse apropiate anchetatorilor ne-au precizat ca, din primele date, sibianul pare sa spuna adevarul, el cumparand telefonul fara sa stie ca i-a apartinut Giovannei Reggiani. Anchetatorii italieni le-au cerut, la sfarsitul lunii decembrie, procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, sa identifice telefonul mobil, despre care aveau informatii ca ar fi in zona Sibiului, si sa-i audieze pe toti cei care cunosc imprejurarile in care acesta a ajuns in Romania. Giovanna Reggiani a murit la sfarsitul lunii noiembrie dupa ce a fost atacata de un cetatean roman de etnie rroma. Romulus Mailat a recunoscut ca i-a furat geanta Giovannei, dar a negat celelalte acuzatiile conform carora ar fi violat-o si batut-o.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.