O romanca de 20 de ani a murit carbonizata, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a fost stropita cu un lichid inflamabil si incendiata, in apropirea cartierului Arcentales din Alcala de Henares. Televiziunea spaniola Antena 3 a aratat imagini

O romanca de 20 de ani a murit carbonizata, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a fost stropita cu un lichid inflamabil si incendiata, in apropirea cartierului Arcentales din Alcala de Henares. Televiziunea spaniola Antena 3 a aratat imagini cu locul in care s-a produs incidentul - o livada din apropierea drumului spre Camarma, unde obisnuiesc sa mearga cu masina perechile de tineri.

La numarul de urgenta 112 s-a primit un apel la ora 23.05, in care un barbat anunta ca i-a dat foc iubitei lui. Medicii ajunsi la fata locului n-au putut decat sa mai constate decesul femeii.

Langa cadavru a fost gasit si logodnicul femeii, un roman de 20 de ani, care prezenta arsuri pe maini. Televiziunile spaniole au prezentat imagini cu romanul care era dus, incatusat, la spital.
Barbatul este internat in continuare, insa medicii spun ca se afla in afara oricarui pericol.

Potrivit lui Gheorghe Gainar, presedintele Asociatiei de Ajutorare si Integrare a Romanilor din Alcala de Henares, oamenii au tinut un moment de reculegere, ieri dimineata, in fata Primariei din localitate, in memoria fetei ucise, dar si celorlalte opt femei din oras care au fost in ultimul timp victime ale violentei domestice.

Pana acum, niciun roman din Alcala de Henares nu a anuntat ca ar cunoaste cuplul de romani implicat in incident, ne-a mai spus Gheorghe Gainar. Singurul lucru care se stie e ca prenumele fetei ucise este Alexandra.

Potrivit televiziunilor spaniole, autoritatile spaniole au cerut sprijinul Politiei romane pentru identificare victimei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.