Insistenta. Presedintele Marius Stan a dezvaluit ca jucatorul i s-a plans din cauza apelurilor telefonice prin care este momit sa vina in Giulesti Doua echipe din Rusia sunt in tratative cu oficialii galateni pentru transferul lui Janos Szekely. Ace
Insistenta. Presedintele Marius Stan a dezvaluit ca jucatorul i s-a plans din cauza apelurilor telefonice prin care este momit sa vina in Giulesti Doua echipe din Rusia sunt in tratative cu oficialii galateni pentru transferul lui Janos Szekely. Acesta este motivul pentru care negocierile cu cluburile din Romania sunt trecute pe plan secundar. "Nu pot sa spun numele echipelor, dar sunt undeva sus in campionatul Rusiei", a comentat Marius Stan. Acelasi presedinte a tinut apoi sa acuze Rapidul: "Bietul baiat vine la mine si mi se plange ca este sunat de cinci-sase ori pe zi de oficiali ai clubului din Giulesti. Nici nu mai stiu ce sa cred? Al doilea meci de la reluarea campionatului e cu Rapid, pot sa ma gandesc la ceva necurat, nu?". Revenind la ofertele din tara, CFR Cluj a inaintat-o pe cea mai consistenta: un milion de euro clubului Otelul si un salariu de 170.000 de euro pe an jucatorului. Numai ca Marius Stan i-a transmis omologului sau din Ardeal ca ii va da un raspuns pe 1 februarie, atunci cand va afla daca rusii il vor lua pe Szekely. "Problema nu este la jucator. El vrea sa vina la Cluj. Este la conducere. Noi avem timp sa asteptam, sa vedem ce se intampla. Otelul are oferte mai mari de "afara" si de aceea a fost amanat transferul. Daca acesta va cadea, prioritate are CFR", a precizat Iuliu Muresan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.