" Imi virezi in cont 200 de euro sau imi satisfaci poftele sexuale si primesti nota de trecere". Aproape toate cele 18 eleve ale clasei a XI-a T de la Grupul Scolar "Al. I. Cuza" Barlad sustin ca aceasta este replica folosita de Zizi Eugen Coja, pro
" Imi virezi in cont 200 de euro sau imi satisfaci poftele sexuale si primesti nota de trecere". Aproape toate cele 18 eleve ale clasei a XI-a T de la Grupul Scolar "Al. I. Cuza" Barlad sustin ca aceasta este replica folosita de Zizi Eugen Coja, profesorul lor de Educatie Fizica. "Anul trecut cerea 100 de euro, iar acum a ridicat pretul la 200 de euro sau orice altceva, inclusiv sex. Pana la sfarsitul anului nu zice nimic si numai ce ne trezim ca vine la ultimele ore si ne santajeaza. De unde sa-i dam noi atatia bani?", se intreaba una din eleve. In schimb, profesorul Coja vede totul ca pe un complot al colegilor si al conducerii scolii. "Recunosc ca ridic tonul, dar nu am cerut niciun favor si, daca elevele tot sustin acest lucru, sa vina cu dovezi", sustine dascalul. Dovezile pe care le cere profesorul barladean sunt acum cautate si de politisti, care au demarat o ancheta impotriva sa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.