Daniel Pancu parea ieri la pranz sa devina ultima achizitie a Stelei, dupa ce Gigi Becali ii propusese un contract de 550.000 de euro pe trei ani. Mai era dorit la Poli Iasi, echipa care l-a lansat in fotbal, si in Giulesti, dar de suporteri, fiindca
Daniel Pancu parea ieri la pranz sa devina ultima achizitie a Stelei, dupa ce Gigi Becali ii propusese un contract de 550.000 de euro pe trei ani. Mai era dorit la Poli Iasi, echipa care l-a lansat in fotbal, si in Giulesti, dar de suporteri, fiindca parea ca si-a inchis singur poarta Rapidului dupa ce a declarat ca nu va reveni atata timp cat Copos este patron, acesta fiind descris de fotbalist ca "singurul om din fotbal care m-a mintit grosolan", dupa cum a afirmat intr-un interviu in "Prosport".
Pancu a primit luni propunerea lui Gigi Becali, care, la sugestia lui Ioan Becali, impresarul jucatorului, i-a propus acestuia un contract pe trei ani, cu un salariu stagional de 150.000 de euro si cu o prima de instalare de 100.000 de euro. Atunci cand au auzit de acest posibil transfer, suporterii rapidisti, care il idolatrizeaza pe atacantul de 30 de ani, l-au sunat imediat si i-au cerut sa refuze Steaua cu orice pret. Surse din anturajul fotbalistului sustin ca acesta chiar s-a intalnit cu Gigi Corsicanu, fostul sef al galeriei rapidiste, la un bar, unde au chefuit in noaptea de luni spre marti. Ieri, Corsicanu a dat asigurari ca Pancu nu va merge in Ghencea, in timp ce primarul Iasului, Gheorghe Nichita, anunta ca aseara il astepta pe fotbalist la Iasi, pentru a negocia o venire la Poli. Fotbalistul si-a explicat si vizita de ieri dimineata de la resedinta lui Gigi Becali: "Am fost sa refuz politicos oferta, asa se face intre oameni de onoare". De cealalta parte, Gigi Becali era optimist ieri la pranz, anuntand ca in scurt timp va primi un raspuns de la fostul international. "Cred ca intr-o ora voi sti daca vine Pancu la Steaua. Am discutat cu el ieri (n.r. - luni), a ramas sa vorbeasca cu nevasta si sa-mi dea un raspuns astazi. Giovanni (n.r. - Ioan Becali) a venit cu ideea. Jucatorii liberi pe care ii luam sunt tot un fel de Pancu. Jucatori valorosi care au mici probleme. Pancu poate fi revelatia fotbalului romanesc. E posibil sa ajunga la Campionatul European. I-am zis ca daca joaca 4-5 meciuri bune poate fi acolo", a spus Becali. Pe de alta parte, impresarul Victor Becali, cel care este si nasul de cununie al lui Pancu, a admis ca fotbalistul are retineri in a semna cu Steaua. "Se mai gandeste, pentru ca a jucat mult timp la Rapid", a spus agentul FIFA. Dupa amiaza, totul s-a limpezit: Pancu a semnat cu Rapid. "Am ajuns la o intelegere cu Daniel Pancu, jucator care a fost dorit in mod expres de antrenorul Mircea Rednic. Iar maine va face deplasarea in Portugalia pentru a se alatura lotului aflat in cantonament", a anuntat Cristian Costache, secretarul general al clubului din Giulesti. Fostul international a acceptat o intelegere pana in vara, cu un salariu de 15.000 de euro pe luna, urmand ca la finalul sezonului Rapidul sa aiba prima optiune pentru un nou contract, pe doi ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.