Viitor. Dorinta este a mamei lui Cristiano Ronaldo, care vrea sa-si vada baiatul in tricoul "celei mai tari echipe din lume" Mamele intotdeauna si-au dorit tot ce e mai bun pentru copiii lor. Exceptie nu face nici Dolores Aveiro, persoana care l-a a
Viitor. Dorinta este a mamei lui Cristiano Ronaldo, care vrea sa-si vada baiatul in tricoul "celei mai tari echipe din lume" Mamele intotdeauna si-au dorit tot ce e mai bun pentru copiii lor. Exceptie nu face nici Dolores Aveiro, persoana care l-a adus pe lume pe Cristiano Ronaldo, starul ce incanta milioane de fani ai fotbalului cu fentele, driblingurile si golurile sale. Ce spune parintele jucatorului de la Manchester United cand vine vorba de Real Madrid? Raspunsul l-au primit cei de la ziarul spaniol "AS". ""Galacticii" sunt echipa mea preferata, cea mai tare din lume", a spus Dolores, care a trimis un semnal catre sefii clubului madrilen. "Daca intr-o zi va vrea sa plece din Anglia, spun clar ca as vrea sa vina la Real. Pana mor eu, imi doresc sa-l vad acolo", a marturisit mama fotbalistului portughez. Doamna Aveiro chiar si-a avertizat fiul ca transferul in capitala Spaniei este visul ei si ca nu concepe ca acesta sa nu se implineasca. "Acum nu se poate face miscarea asta, dar peste doi ani, cu siguranta", a estimat cea care ar urma sa se mute la Madrid, "orasul ce ma incanta", pentru a fi aproape de baiatului ei. Cristiano Ronaldo e un fiu care asculta de sfatul mamei. Dovada o constitue alegerile facute de fotbalist in cariera sportiva. A inceput sportul cu mingea la picior la Nacional Madeira, cu toate ca tatal isi dorea sa-l inscrie la rivala Maritimo. Cand a avut de ales intre Benfica si Sporting Lisabona, "aripa" lui United a ascultat de sfatul mamei Dolores, care l-a directionat spre "alb-verzi". Un cuvant important a avut de spus si la transferul in Anglia, acolo unde a hotarat sa mearga la echipa antrenata de Sir Alex Ferguson.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.