Dependenta. Fostul iepuras "Playboy" nu se descalta cand face amor "Sunt foarte sexy", sustine Pamela Anderson despre tocurile inalte. "Cel mai mare defect al meu este ca le port tot timpul, chiar si in pat, si nu oricui ii place sa fie intepat, ins
Dependenta. Fostul iepuras "Playboy" nu se descalta cand face amor "Sunt foarte sexy", sustine Pamela Anderson despre tocurile inalte. "Cel mai mare defect al meu este ca le port tot timpul, chiar si in pat, si nu oricui ii place sa fie intepat, insa sunt, totusi, destui amatori", a adaugat ea. Actrita considera ca o femeie trebuie sa fie senzuala tot timpul, mai ales in momentele de intimitate, de aceea crede ca incaltamintea cu toc nu face decat sa condimenteze viata sexuala. "Daca am putut alerga pe tocuri la filmarile de la serialul Vip, de ce nu as putea face dragoste cu ele in picioare?", explica starleta. Rea de gura Proaspat divortata de cel de-al treilea sot, Rick Solomon (foto medalion), Pamela se ocupa acum cu mai mare atentie de copiii ei si de protectia animalelor. "Asta nu inseamna ca nu-mi doresc un nou partener de viata. Doar ca sper ca, de data aceasta, sa intalnesc persoana ideala pentru mine", spune Pamela. Intrebata ce ar face daca ar avea puteri magice, Pamela a declarat raspicat: "As vrea ca hainele de blana sa prinda viata si sa-i atace pe cei care le poarta". Ea afirma ca o uraste pe Anna Wintour, redactorul-sef al revistei "Vogue" pentru ca promoveaza blanurile naturale si spune ca ar invita-o la o cina cu Jack Spintecatorul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.