Actorul australian Heath Ledger (28 ani), unul dintre cei doi eroi ai filmului "Brokeback Mountain”, a fost gasit mort, marti, la domiciliul sau din New York, informeaza AFP, citand politia.

Tanarul actor a fost gasit fara viata

Actorul australian Heath Ledger (28 ani), unul dintre cei doi eroi ai filmului "Brokeback Mountain”, a fost gasit mort, marti, la domiciliul sau din New York, informeaza AFP, citand politia.

Tanarul actor a fost gasit fara viata la 15h28 (20h26 GMT), iar moartea i-ar fi putut fi cauzata de abuzul de somnifere, un flacon cu astfel de pastile fiind gasit in apropierea locului in care a fost descoperit fara suflare, relateaza Associated Press. Un purtator de cuvant al politiei a declarat ca nu exista semne care sa indice ca actorul s-ar fi sinucis. Acesta a adaugat ca Ledger solicitase serviciile unui cabinet de masaj, corpul sau fiind descoperit in jurul orei locale 15.30 de catre menajera apartamentului, impreuna cu specialista in masaj. "Aveam mari sperante pentru el. Abia incepuse sa urce in cariera, iar a-ti pierde viata la o asemenea varsta este o adevarata tragedie”, a declarat Mel Gibson, care a jucat rolul tatalui personajului interpretat de Ledger in "The Patriot”.

O autopsie este programata pentru ziua de miercuri, a precizat un purtator de cuvant al medicilor legisti. Ledger avea o fiica, Matilda (doi ani), impreuna cu Michelle Williams. Cei doi au trait impreuna in Brooklyn, dar s-au despartit in cursul anului trecut. "Era un om realist, generos, iubitor, plin de viata, deloc egoist si inspirator pentru multi. Moartea sa este una tragica si accidentala”, a subliniat tatal actorului, Kim Ledger, intr-un comunicat de presa.

Actorul tocmai terminase filmarile la I'm Not There (despre viata lui Bob Dylan) si la ultima parte din seria Batman, The Dark Night, in care interpreteaza rolul maleficului Joker. Intr-un interviu acordat ziarului New York Times, in noiembrie, el preciza ca s-a 'stresat mult prea mult' in timpul portretizarii lui Dylan si ca a avut probleme cu somnul in timpul filmarilor la The Dark Night. 'Saptamana trecuta cred ca am dormit in medie doua ore pe noapte. Nu ma puteam opri din gandit. Corpul imi era extenuat, insa mintea inca era in functiune', declara el, adaugand ca a luat doua pastile Ambien, care n-au avut efect decat pentru o ora.

Heath Ledger avea 28 de ani, fiind nascut la 4 aprilie 1979, la Perth, in vestul Australiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.