Seful Executivului de la Berlin a declarat, ieri, ca l-a sunat pe presedintele executiv al companiei Nokia, pentru a discuta despre intentiile companiei finlandeze de a-si muta activitatea in Romania. "I-am spus foarte clar ca nu am nici un fel de si
Seful Executivului de la Berlin a declarat, ieri, ca l-a sunat pe presedintele executiv al companiei Nokia, pentru a discuta despre intentiile companiei finlandeze de a-si muta activitatea in Romania. "I-am spus foarte clar ca nu am nici un fel de simpatie fata de acest anunt si fata de tot ce este legat de acesta", a afirmat Merkel, potrivit Norddeutscher Rundfunk. Mai multi oficiali germani, intre care si ministrul federal de Finante, Peer Steinbrueck, si cunoscutul politician de stanga Oscar La Fontaine, s-au alaturat, ieri, protestelor organizate la Bochum fata de inchiderea fabricii Nokia din aceasta regiune si transferarea productiei in Romania. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.