Autoritatile de sanatate publica din New York vor implementa de la 31 martie o lege conform careia lanturile de restaurante de tip fast-food (McDonald's, Burger King, Wendy's sau Ruby Tuesda) sunt obligate sa precizeze numarul de calorii al tuturo
Autoritatile de sanatate publica din New York vor implementa de la 31 martie o lege conform careia lanturile de restaurante de tip fast-food (McDonald's, Burger King, Wendy's sau Ruby Tuesda) sunt obligate sa precizeze numarul de calorii al tuturor produselor din meniu.

Autoritatile sanitare din New York spera ca, prin punerea in aplicare a acestei legi, sa faca un pas inainte in lupta impotriva obezitatii. Initiativa new-yorkezilor nu este prima de acest fel. In 2006, departamentul de sanatate publica al New York-ului a mai adoptat o lege care impunea restaurantelor sa mentioneze numarul de calorii pe meniuri, insa a fost abrogata dupa ce legea a fost atacata in instanta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.