Actualul manager al echipei Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca in cazul sau s-ar fi facut o confuzie si a aratat ca invinuirile care i se aduc le-a aflat la vizita anterioara. La iesirea de la DNA, fostul
Actualul manager al echipei Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca in cazul sau s-ar fi facut o confuzie si a aratat ca invinuirile care i se aduc le-a aflat la vizita anterioara. La iesirea de la DNA, fostul manager al Steaua a declarat: "Prezenta mea aici se datoreaza unei proceduri. Este foarte bine ca DNA se implica si ar trebui ca toate organele abilitate sa faca acelasi lucru. Va spun ca, in cazul meu, nu e nimic spectaculos si o sa va lamuriti de acest lucru. Sper ca in scurt timp se va risipi aceasta confuzie legata de situatia mea”. INFRACTIUNI. Potrivit procurorilor, prin faptele descrise a fost cauzat, in dauna celor patru cluburi, un prejudiciu de peste 10 milioane de euro, reprezentand diferenta dintre sumele real incasate prin transferurile de fotbalisti si sumele efectiv inregistrate in contabilitatea cluburilor. De asemenea, prin neinregistrarea in contabilitatea celor patru cluburi a veniturilor rezultate din transferuri si implicit prin diminuarea veniturilor impozabile, bugetul de stat a fost prejudiciat cu o suma de peste 1,7 milioane de euro. Totodata, raportat la valorile reale ale sumelor de transfer, nu s-a perceput de catre Federatia Romana de Fotbal procentajul aferent fiecarui transfer, in conformitate cu reglementarile interne, prejudiciul in dauna Federatiei totalizand aproximativ 600.000 euro. In perioada 14 - 17 ianuarie, toti invinuitii au luat la cunostinta infractiunile pentru care sunt cercetati, potrivit art.6 alin3 din Codul de Procedura Penala, precizeaza DNA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.