"Norocul meu a fost ca-mi place sa muncesc tot timpul, ca am o constiinta de tamplar sau de mecanic: ma asez zilnic in fata masinii de scris fara sa ma intreb de ce. M-am intrebat uneori daca a meritat, insa una e sa-ti pui intrebari ravasitoare munc
"Norocul meu a fost ca-mi place sa muncesc tot timpul, ca am o constiinta de tamplar sau de mecanic: ma asez zilnic in fata masinii de scris fara sa ma intreb de ce. M-am intrebat uneori daca a meritat, insa una e sa-ti pui intrebari ravasitoare muncind si alta sa-ti pui aceleasi intrebari tanjind, abandonand, amanand si neducand nimic pana la capat" - Tudor Octavian
Odata cu lansarea de azi (orele 17.00, Libraria Humanitas Kretzulescu din Bucuresti) a volumului "Povestiri la cafeaua de dimineata", Tudor Octavian intra in portofoliul editurii Polirom, in colectia "Ego. Publicistica", coordonata de George Onofrei.
Tudor Octavian (n. 1939) este licentiat in arhitectura si filologie, in prezent semnand rubrica "Scriitorul de la pagina 3" in cotidianul Jurnalul National. Este autorul mai multor romane, volume de povestiri si monografii de arta. La lansare, alaturi de autor, despre carte vor mai vorbi: Andrei Gheorghe, George Onofrei si scriitorul Vasile Ernu. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.