Atacantul roman, care si-a prelungit pana in 2011 contractul cu FC Nantes, echipa din liga a doua franceza, a fost imprumutat pana la finalul sezonului la o alta grupare din esalonul secund, Libourne-Saint-Seurin, care a anuntat deja ca a ajuns la un
Atacantul roman, care si-a prelungit pana in 2011 contractul cu FC Nantes, echipa din liga a doua franceza, a fost imprumutat pana la finalul sezonului la o alta grupare din esalonul secund, Libourne-Saint-Seurin, care a anuntat deja ca a ajuns la un acord cu "canarii" pentru imprumutul lui Keseru, fara optiune de cumparare. Informatia a fost confirmata si de directorul tehnic de la FC Nantes, Christian Lariepe. "Keseru va fi imprumutat la Libourne pentru a juca mai mult si pentru a-si regasi ritmul de competitie, astfel incat sa fie in cea mai buna forma in sezonul viitor", a declarat Lariepe. In acest sezon, Keseru, international roman de tineret, nu a intrat decat rareori in vederile antrenorului de la FC Nantes, el evoluand doar de 11 ori in Ligue 2, o singura data ca titular. In acest moment, Nantes ocupa locul unu in liga a doua, iar Libourne ocupa locul 19, penultimul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.