Fostul top model in varsta de 40 de ani a declarat, pentru cotidianul francez Libération, ca ea si presedintele francez nu s-au casatorit, dar ca are "in plan" acest lucru. Relatia celor doi a starnit un imens interes mediatic si este considerata, in parte, vinovata de scaderea popularitatii lui Sarkozy, persoanele care l-au votat considerand nepotrivit modul in care isi afiseaza viata personala intr-o perioada in care economia Frantei are de suferit. Sarkozy, in varsta de 52 de ani, a declarat, in timpul unei conferinte de presa care a avut loc la inceputul lunii, ca se are intentia sa se casatoreasca cu Bruni si a adaugat ca media va afla abia dupa ce evenimentul se va fi consumat. Cotidianul regional L'Est Republicain informa, saptamana trecuta, ca Sarkozy si Bruni s-au casatorit in secret.
Totusi, in interviul pentru Libération, Bruni a declarat ca "nu este inca maritata" "chiar daca planuieste" acest lucru. Presa franceza informeaza ca diplomatii indieni se temeau ca nu cumva Bruni sa il insoteasca pe Sarkozy in timpul vizitei sale oficiale la New Delhi, programata pentru sfarsitul saptamanii. Daca Bruni ar fi facut acest lucru, s-ar fi considerat o incalcare a protocolului traditional.
Bruni a spus, insa, ca nu va merge in India alaturi de Sarkozy. "Nu pot merge cu presedintele intr-o vizita oficiala", a spus aceasta. Cantareata a mai declarat ca, in februarie, va incepe sa inregistreze noul sau album. Cotidianul mai informeaza ca Sarkozy a insistat ca Bruni sa-l insoteasca in India, amanand foarte mult planificarea vizitei, astfel incat, luni noaptea, lista oficiala a delegatilor francezi nu era gata. "Ieri seara (luni, n.r.), un diplomat de la Elysée marturisea ca nu are inca toate numele persoanelor care il insotesc pe presedinte in India, lucru nemaivazut pana acum, la mai putin de 48 de ore distanta de plecarea pentru o vizita de stat", comenteaza Libération. (D.M.)