Inspectia judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii a inceput verificarile in cazul discutiilor dintre Omar Hayssam si procurorul Ciprian Nastasiu, a precizat, ieri, pentru NewsIn, Biroul de presa al Consiliului. CSM s-a sesizat din oficiu, pe 12 ianuarie, in legatura cu materialele de presa referitoare la interceptarile telefonice in cazul Omar Hayssam si, in consecinta, a dispus efectuarea verificarilor necesare de catre Inspectia Judiciara.

CSM a mai efectuat o data verificari in privinta procurorului Ciprian Nastasiu tot in legatura cu dosarul Omar Hayssam. In urma primei anchete, Nastasiu a fost sanctionat cu diminuarea salariului pe trei luni. Decizia inspectorilor CSM a fost contestata de procuror. CSM nu a precizat daca inspectorii care il verifica acum pe procurorul Ciprian Nastasiu sunt altii decat cei care au facut prima data verficari asupra activitatii acestuia.

CSM s-a sesizat din oficiu, pe 12 ianuarie, in legatura cu materialele de presa referitoare la interceptarile telefonice in cazul Omar Hayssam si, in consecinta, a dispus efectuarea verificarilor necesare de catre Inspectia Judiciara.„Potrivit Legii nr.