Lavinia Sandru a anuntat, ieri, ca liderul partidului, Cozmin Gusa, va fi candidatul acestei formatiuni politice in cursa pentru Primaria Capitalei. "I-am propus lui Cozmin Gusa sa-si schimbe proiectul politic personal privind candidatura sa la pres
Lavinia Sandru a anuntat, ieri, ca liderul partidului, Cozmin Gusa, va fi candidatul acestei formatiuni politice in cursa pentru Primaria Capitalei. "I-am propus lui Cozmin Gusa sa-si schimbe proiectul politic personal privind candidatura sa la presedintia tarii si sa candideze la Primaria Capitalei, pentru ca reforma politica nu poate sa inceapa decat de la nivelul administratiei publice locale si chiar de aici, din Bucuresti", a aratat intr-o conferinta de presa, Lavinia Sandru. Aceasta a mentionat ca principalele argumente care au stat la baza propunerii lui Cozmin Gusa pentru Primaria Capitalei si care l-au convins s-o accepte, au fost un studiu si, totodata, o compilatie facuta din patru sondaje realizate pe parcursul a trei ani, realizate de o serie de sociologi, rezultatele acestora plasandu-l pe liderul PIN printre favoritii pentru Primaria Bucurestiului. Lavinia Sandru nu a dorit sa comenteze prea mult pe marginea studiului, spunand doar ca va veni in campania electorala cu mai multe amanunte. Ea a subliniat doar ca, potrivit acestuia, in turul doi al alegerilor pentru Primaria Capitalei, Cozmin Gusa porneste cu cele mai mari sanse, fiind urmat de Marian Vanghelie sau Adriean Videanu. Ea a mai aratat ca propunerea ca liderul partidului sa fie candidatul pentru Primaria Capitalei a fost acceptata cu unanimitate de voturi de cei zece membri din comitetul liderilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.