Liderul PIN, Cozmin Gusa, va candida la Primaria Generala a Capitalei, a anuntat ieri vicepresedintele formatiunii Lavinia Sandru, aratand ca decizia a fost luata in unanimitate de Consiliul Liderilor PIN si a avut la baza un studiu sociologic. "I-am
Liderul PIN, Cozmin Gusa, va candida la Primaria Generala a Capitalei, a anuntat ieri vicepresedintele formatiunii Lavinia Sandru, aratand ca decizia a fost luata in unanimitate de Consiliul Liderilor PIN si a avut la baza un studiu sociologic. "I-am propus colegului meu Cozmin Gusa sa-si schimbe proiectul politic personal, acela de a candida la Presedintia Romaniei in 2009, si sa candideze la Primaria Capitalei, pentru ca reforma politica nu poate sa inceapa decat de la nivelul administratiei publice", a declarat Sandru. Ea a explicat ca PIN a comandat un studiu la nivelul Bucurestiului si, in acelasi timp, a facut o "compilatie" intre patru sondaje de opinie - INSOMAR, IMAS, CURS si CSOP din ultimii trei ani, concluzia fiind ca, dintre toti candidatii vehiculati din partea partidelor pentru primarie, Gusa este favorit. "Am incercat sa-i analizez pe cei despre care se vehiculeaza ca ar urma sa candideze: de la PSD pe Marian Vanghelie, Cristian Diaconescu, Victor Ponta si Sorin Oprescu, de la PNL pe Ludovic Orban, Andrei Chiliman si Norica Nicolai, iar de la PD-L pe Adriean Videanu, Liviu Negoita, Razvan Murgeanu, Vasile Blaga si Silviu Prigoana. In urma analizei, de departe, pe primul loc se afla Cozmin Gusa", a afirmat deputatul PIN, precizand ca studiul sociologic la care face referire nu va fi facut public. "I-am spus colegului meu ca eu sunt un candidat cu sanse, iar el este un candidat care castiga. Pornim, asadar, din postura de favoriti", a conchis Sandru. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.