Posturile de director al Teatrului Metropolis si Muzeului Literaturii Romane sunt scoase la concurs, iar astazi, candidatii inscrisi vor sustine ultima proba, cea de interviu. Pentru postul de director al Teatrului Metropolis se pare ca exista un si
Posturile de director al Teatrului Metropolis si Muzeului Literaturii Romane sunt scoase la concurs, iar astazi, candidatii inscrisi vor sustine ultima proba, cea de interviu. Pentru postul de director al Teatrului Metropolis se pare ca exista un singur concurent, in persoana lui George Ivascu, cel care a asigurat si interimatul institutiei timp de peste un an.

Atat directorul teatrului, cat si cel al Muzeului Literaturii vor semna un contract pe trei ani, la fel ca toti ceilalti manageri ai institutiilor culturale, care au sustinut concurs in toamna lui 2007. „Proiectul de management va face mai usor de cuantificat actiunile institutiilor. Cu acest contract semnat se va imbunatati ritmicitatea spectacolelor, numarul de premiere, dar va fi influentata si calitatea“, ne-a declarat Romeo Pop, seful Directiei de Cultura a Primariei Capitalei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.