Federatia Romåna de Fotbal a incercat sa vånda biletele la Euro prin intermediul unei firme de turism. Respectiva firma ii obliga pe cumparatori sa ia si pachete turistice. Combinatia dubioasa a fost dejucata de o circulara a UEFA, care
Federatia Romåna de Fotbal a incercat sa vånda biletele la Euro prin intermediul unei firme de turism. Respectiva firma ii obliga pe cumparatori sa ia si pachete turistice. Combinatia dubioasa a fost dejucata de o circulara a UEFA, care a impus federatiilor sa nu foloseasca intermediari.

Distribuirea tichetelor pentru meciurile Romaniei de la Euro 2008 sta la baza unui nou scandal. Initial, conducatorii Federatiei Romane de Fotbal au decis sa vanda biletele prin intermediul unei agentii de turism care are sediul chiar langa “Casa Fotbalului” si care s-a ocupat, in trecut, cu transportul si cazarea deputatilor in strainatate. “Am vrut si eu sa incerc o colaborare legala cu cei de la FRF, dar nu s-a putut, pentru ca afacerea lor era deja stabilita. Firma prin care se dadeau biletele era deja stabilita”, a scris un om de afaceri pe un blog rezervat problematicii tichetelor pentru Euro. Respectiva firma a incercat sa scoata profit maxim din aceasta afacere. Astfel, cei care au sunat pentru a-si procura bilete au fost anuntati ca trebuie sa cumpere si un pachet turistic. Pana la urma, o circulara a UEFA a dejucat aceas ta combinatie dubioasa. Forul fotbalistic continental a anuntat federatiile nationale ca nu au voie sa vanda tichetele prin intermediari. Astfel, FRF s-a rezumat la a inchiria logistica firmei de turism.

Bataie mare, trei pe un loc in tribune
De astazi incepe efectiv vanzarea biletelor la meciurile Romaniei la Euro, dupa ce Mircea Sandu va da unda verde. Vor fi pachete cu toate cele trei meciuri ale Romaniei din grupa. Suporterii vor intra in posesia tichetelor in urma unei trageri la sorti. Peste 12.000 de romani spera sa puna mana macar pe unul din pachete, desi, conform datelor de pe www.biletedefotbalonline.ro, fiecare doritor poate achizitiona un numar de 4 astfel de pachete. Conform trafic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.