Fostul sef al Sectiei de Politie Transporturi Constanta, comisarul-sef Ioan Bucur (foto) a fost condamnat, ieri, de magistratii Curtii de Apel Constanta la un an de inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta. Anul trecut, pe 6 s
Fostul sef al Sectiei de Politie Transporturi Constanta, comisarul-sef Ioan Bucur (foto) a fost condamnat, ieri, de magistratii Curtii de Apel Constanta la un an de inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta. Anul trecut, pe 6 septembrie, in urma unui flagrant organizat de DGA, comisarul-sef Bucur a fost retinut dupa ce a primit 1.000 de euro de la un subaltern. Cel care l-a reclamat pe Bucur la DGA era chiar „spaguitorul“, cms. Adrian Feraru, seful Biroului de Siguranta Publica din cadrul Politiei Port. Feraru fusese filmat, la randu-i, de reprezentanta unei firme care reclamase la politie ca i s-a furat un camion, iar politistul i-a cerut cooptarea in firma ei a unui coleg.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.